Företaget

 

CDTi Sweden AB (tidigare Engine Control Systems Europe AB)

Introduktion

CDTi  Sweden AB (tidigare Engine Control Systems Europe AB) grundades 1971 i Sverige under namnet Unikat AB. Idag är företaget ett dotterbolag till CDTi i USA, tillverkare av avgasrenare för dieselmotorer för användning i ett stort antal arbetsfordon som t.ex. gaffeltruckar och entreprenadmaskiner.

Produkterna säljs genom huvudkontoret i Malmö och genom ett nätverk av återförsäljare över hela Europa och även till Asien.

Gedigen branscherfarenhet

CDTi  Sweden AB tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av originalutrustnings- och eftermarknadsprodukter som bearbetar de skadliga avgasutsläppen från framförallt dieselmotorer i arbetsfordon och -maskiner. Standardsortimentet omfattar katalytiska avgasrenare, partikelfilter, gnistsläckare och monteringsmaterial för installation av produkterna.

Mer än 40 års erfarenhet inom branschen har gett CDTi  Sweden AB en unik kunskap om avgasrening – både i teorin och på fältet. Lägg till hög produktkvalitet och ett gott rykte för flexibla lösningar – ofta anpassade för att möta kundens specifika behov inom exempelvis maskinentreprenad- och materialhanteringssektorn, gruvindustrin och generatoraggregatbranschen.

CDTi  Sweden AB kan hjälpa maskin- och fordonstillverkare, ansvariga för maskinparker och fordonsägare att förbättra arbetsmiljön, höja produktiviteten och klara uppsatta kravnivåer utan att behöva offra effektiviteten.

Copyright Engine Control Systems. All rights reserved. Unauthorized duplication of materials in this site is prohibited.